DomovNoviceDržavno srečanje mladih raziskovalcev – prijave

Državno srečanje mladih raziskovalcev – prijave

12. aprila 2016 je rok za prijavo na letošnje državno srečanje mladih raziskovalcev. Opravljen je bil izbor nalog za uvrstitev na državno srečanje mladih raziskovalcev (seznam nalog za osnovne šole, seznam nalog za srednje šole)

Šole morajo poskrbeti za oddajo tiskanega izvoda naloge do torka, 12. 4. 2016, na naslov organizatorja državnega srečanja (Zveza za tehnično kulturo Slovenije, Borovnjakova 1, 9000 Murska Sobota) ZPM Maribor pa mora opraviti še elektronsko prijavo. Za potrebe elektronske prijave je potrebno koordinatorici projekta pri ZPM Maribor Urši Žiger, do ponedeljka, 11. 4. 2016, posredovati elektronske izvode nalog na naslov raziskovalci@zpm-mb.si. Oddaja elektronskega izvoda je od letos obvezna. Podrobnejša navodila so prejeli šolski koordinatorji.

RAZPIS 50. SREČANJE MLADIH RAZISKOVALCEV SLOVENIJE 2016, kjer so natančno določeni kriteriji in pogoji udeležbe (kvote za udeležbo).

Rezultati prvega kroga državnega srečanja bodo znani 5. maja 2016 po 15. uri. Objavljeni bodo na spletni strani Zveze za tehnično kulturo Slovenije.


PROGRAMSKI PARTNERJI
PODPORNIKI - FINANCERJI
SPONZORJI - POKROVITELJI