DomovNovice in dogodki2016 – Subvencioniranje letovanj za MO Maribor in zdravstveno letovanje ni več možno

2016 – Subvencioniranje letovanj za MO Maribor in zdravstveno letovanje ni več možno

Obveščamo vas, da so prijave za naša letovanja 2016 možne samo še za proste temine. Starši, ki želijo otroka prijaviti na DMZ Pohorje, v VIRC Poreč ali v Marburg, lahko to opravijo po naših ustaljenih postopkih.

Subvencioniranje letovanj za otroke, ki imajo stalno bivališče v MO Maribor in nekaterih okoliških občinah, ni več možno, saj so sredstva že porabljena.

Prav tako so porabljeni tudi zdravstveni predlogi in ni več možno koristiti zdravstvenega letovanja. 

Za uvrstitev na letovanje – torej na določeno lokacijo, v želeno izmeno in ob podpori javnih sredstev občin in ZZZS – velja vrstni red urejenih prijav, za subvencionirano letovanje s priloženimi z ustreznimi prilogami, in podpisanih pogodb.
Poudarjamo, da šele od trenutka, ko prijavitelj poravna svoje osnovne obveznosti in dobimo podpisano pogodbo za letovanje, lahko garantiramo, da bo otrok na letovanje uvrščen.

Da ne povzročamo razburjenja pri starših, predvsem pa pričakovanj pri otrocih, želimo s pravočasnimi sporočili obvestiti, da subvencioniranje letovanj iz posameznih občin preprosto ni več možno, ker so, skladno s prejetimi prijavami in pogodbami, rezervirana vsa razpoložljiva sredstva.

Starši lahko kot samoplačniki (ko ne uveljavljajo pričakovanj po sofinanciranju letovanj iz javnih sredstev) izvedejo prijavo, sklenejo pogodbo in otroka uvrstijo na letovanje ne glede na zgoraj navedeno. Kot je znano, je možno obročno odplačevanje.

Ob tem vas obveščamo vas, da so zasedene 1., 2., 3., 4. in 5. izmena VIRC Poreč ter 1. izmena DMZ Pohorje in prijav za te termine ne zbiramo več.

Prijave za posamezno izmeno zbiramo do zapolnitve prostih mest.

Prijave, plačila in druge postopke v zvezi letovanji lahko na ZPM Maribor osebno uredite le v času uradni ur, ki so: v PONEDELJEK in SREDO od 9. do 13. ure in od 14. do 16.30 ure ter v PETEK od 9. do 13. ure.

Prijavnice in dokazila pa lahko pošljete po pošti (ZPM Maribor, Razlagova 16, Maribor), po faxu 02 229-69-20 ali po e-pošti letovanja@zpm-mb.si.PROGRAMSKI PARTNERJI
PODPORNIKI - FINANCERJI
SPONZORJI - POKROVITELJI